duminică, 21 noiembrie 2010

+ Cine/Ce este Dumnezeu?

Cine/Ce este Dumnezeu?

Mai complex: Cine este Dumnezeu sau ce anume este El şi unde se găseşte El?

Acesta putem spune că este o întrebare pe cât de copilărească pe atât de serioasă care pe unii căutători de Adevăr îi urmăreşte toată viaţa!

Dumnezeu nu este o entitate exterioară nouă sau lucrurilor care ne înconjoară, El este Întregul, Tot ceea ce există la interior şi la exterior!
El este Existenţa şi NonExistenţa, Fiinţă şi Nefiinţă, Cel de Necuprins care a dat tututor lucrurilor şi fiinţelor formă şi viaţă din EL Însuşi prin EL Însuşi!
Vracii îl numesc Marele Spirit fară formă din care s-a născut Universul cu Formă! Fiecare stea, planetă, om, animal, planta sau orice altă fiinţă sau obiect sunt manifestări unice ale SALE!

EL se află atât în noi cât şi în jurul nostru! Pentru al cunoaşte nu trebuie decât să medităm la propria noastră natură!

"[...]s-a oprit şi o voce i-a spus:
Dumnezeu Tatăl nu este un bătrân venerabil, nu este materie. EL este însuşi Spiritul Universului - viaţa şi mişcarea acestuia. Expiraţia SA este Lumină,Culoare şi Sunet; Inspiraţia SA este Iubire, Adevăr şi Dreptate. EL este Unic, Etern şi Sfânt. EL este începutul şi sfârşitul a tot şi toate. Totul este mişcare, vibraţie şi sunet.[...] - a spus vocea!" - Jurnalul Doctorului Sotirios Crotos (informaţie primită de acesta într-o dedublare spontană în timp ce se intreba daca Tatăl este la fel ca Fiul)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Te invitam la discutie. Spunene parerea ta.